Slide background

Keurmerk

Veilig en schoon

Mosaqua heeft het landelijk erkend Keurmerk Veilig & Schoon. Daarmee behoren we tot de 11 zwembaden van de in totaal 150 zwembaden in Limburg die dit Keurmerk voeren. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die allereerst klanten, maar ook eigenaren, zwembaddirecties en overheden stellen aan zwembaden.

Het Keurmerk Veilig & Schoon wordt beheerd door de Stichting Zwembadkeur, geïnitieerd door de brancheorganisaties Vereniging Sport en Gemeenten, RECRON (Vereniging van Recreatieondernemers Nederland) en WVBZ (Werkgeversvereniging voor Bad- en Zweminrichtingen) onder onafhankelijk voorzitterschap. Officiële keuring vindt plaats door de onafhankelijke en deskundige certificerende instellingen KIWA en LLOYD's.

Veiligheid
Wij doen er het uiterste voor om de veiligheid van onze bezoekers te garanderen. Vooral, omdat we met kinderen te maken hebben. Om die reden zijn er een aantal veiligheidsmaatregelen getroffen:

- Wij beschikken alleen over gekwalificeerd en deskundig personeel
- Wij beschikken over een eigen onderwater-detectie-systeem. Een speciaal alarmsysteem om verdrinken te voorkomen.
- Wij nemen een kleine zwemtest af bij kinderen waar wij twijfel hebben over de zwemvaardigheid. Daarbij kan het zijn dat je kind al beschikt over een diploma. Is er toch twijfel dan willen we dit uitsluiten door de kleine zwemtest.

Disclaimer Privacy statement © 2022, Mosaqua
Ontwerp & realisatie www.advacom.nl