Slide background

Als een vis in het water

Van ABC zwemmen tot vitaliteitszwemmen

Zwemmen is gezond. Waarom? Nou, we hebben de 4 belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet:

#1 Het is goed voor je conditie (en dat op een ontspannen manier)
#2 Je traint de spieren en houdt de gewrichten en banden soepel
#3 Je verbrandt calorieen
#4 Indien geblesseerd, is zwemmen de ideale sport

Wanneer je andere sporten door lichamelijke omstandigheden niet meer kunt uitoefenen, is zwemmen vaak een goede optie. 
Maar let op: profiteer optimaal van deze voordelen en zwem met enige regelmaat. Dat is onze tip. Naast het recreatief zwemmen bieden we veel andere mogelijkheden.

Voor vragen kunt u mailen naar info@zwemonderwijs.nl

Diploma zwemmen ABCPrivélesVitaliteitszwemmenHart & vaatpatiëntenAquajoggenTrimzwemmenOntbijtzwemmenVerenigingenBabyzwemmenAquazumba

Baby-, peuter- & kleuterzwemmen

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen om je kleintje kennis te laten maken met water. Mits je dit stap voor stap doet. Let goed op of je kind er plezier in heeft. Ze geven dit zelf aan. Hier wordt je vanaf de eerste zwemles optimaal in begeleid. Wist je dat je vanaf 6 weken oud al kunt starten met babyzwemmen? Daarna bouwen we lessen rustig verder uit. nadat de leeftijd van 4 jaar is bereikt, stroomt je kind gelijk door naar de groep voor het a-diploma. geen vervelende wachtlijsten dus!

prijzen en tijden
Zwem ABC

Als je het ons vraagt is ABC zwemmen een must. Je kind leert alle vaardigheden om goed én veilig te kunnen zwemmen. Een vaardigheid voor het leven. We ondersteunen deze eisen in het kader van Heel nederland zwemveilig!

privélessen

Soms heb je wat extra aandacht nodig. Wij begrijpen dat. De begeleiding in een privé zwemles is persoonlijk en intensief. Zo kunnen we samen sneller optimaal resultaat boeken. Deze lessen zijn geschikt voor kinderen en volwassenen die hun zwemtechnieken willen bijschaven. Maar denk ook aan extra hulp bij het behalen van een diploma of bevordering van het herstel na een operatie.

prijzen en tijden
Zo gezond als een vis
Zonder beweging geen vitaliteit
Hart & Vaat

Ben je hartpatiënt? Dan hebben we een pakket met speciale oefeningen voor jou die je in ondiep en warm water kunt uitvoeren.

prijzen en tijden
Vitaliteit

Ben zuinig op je persoonlijke batterij. Je kunt heel wat invloed uitoefen op je eigen vitaliteit, toekomst en energieniveau. Blijven bewegen is onze tip.

prijzen en tijden
Aquajogging

Je conditie verbeteren? Aquajogging is een inspannende oefening, maar met de wetbelt, een speciale riem, kost het je totaal geen moeite.

prijzen en tijden
Trimzwemmen

Wil je echt sportieve prestaties in het water neerzetten? Dan is trimzwemmen zeker iets voor jou! Picture this, een uur lang banen zwemmen.

prijzen en tijden
Ontbijtzwemmen

Het actieve met het fijne combineren? Zwemmen maakt hongerig. Kom eens een keer ontbijtzwemmen! Onder professionele begeleiding zwem je banen en voer je leuke oefeningen uit. Om de spieren te laten ontspannen en je hartslag weer tot rust te brengen duik je heerlijk in onze wellness area. De afsluiting van deze verfrissende ochtend kan met een goed verzorgd ontbijt en met hele leuke mensen.

Zwemmen in een “school”
Het belang van de zwemvereniging
Nieuwsbrief

Wil je het laatste nieuws, de beste acties en leukste activiteiten ontvangen in je inbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Verstuur formulier
Disclaimer Privacy statement © 2021, Mosaqua
Ontwerp & realisatie www.advacom.nl