Slide background

Diploma zwemmen ABC

De basisvaardigheden voor veilig zwemmen

Momenteel is er een wachtlijst van 3 tot 6 maanden. Als u uw kind inschrijft nemen wij tijdig contact met u op zodra we uw kind in een groepje kunnen plaatsen. Als je het ons vraagt is Zwem-ABC een must. Je kind leert vaardigheden om goed én veilig te kunnen zwemmen. Een vaardigheid voor het leven. We ondersteunen deze eisen in het kader van heel Nederland zwemveilig.

Waarom Zwem-ABC?
Leren zwemmen is in ons waterrijke land geen overbodige luxe. Zo wonen we niet alleen in de buurt van veel water, maar zoeken we dit water ook maar wat graag op. Daarom is het een absolute must dat kinderen op jonge leeftijd al leren zwemmen. De basis van leren zwemmen is het Zwem-ABC, hét paspoort voor een leven lang zwem- en waterfun!

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC
In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.

Wij hebben echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:
Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Deze officiële diploma’s worden bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

Download hier de datums van het proef- en diplomazwemmen alsook de kijklessen!

Lestijden en prijzen

Dag Tijdstip Lesduur Per les Leskaarten
Maandag (A) 16.00 - 18.00 55 minuten € 11,00 10 lessen € 90,00
Dinsdag (B + C) 16.00 - 17.00 55 minuten € 11,00 20 lessen € 175,00
Donderdag (A) 16.00 - 18.00 55 minuten € 11,00    

Inschrijfformulier

Spreekt deze activiteit jou aan? Aarzel niet langer en schrijf je in middels onderstaand formulier. We kijken uit naar jouw komst!
Voeg mosaquamarketing@gmail.com toe aan de lijst van veilige afzender in uw mailaccount, zodat u geen informatie mist

Gegevens lesnemer/kind invullen
Ik ga akkoord met het privacy statement
Nieuwsbrief

Wil je het laatste nieuws, de beste acties en leukste activiteiten ontvangen in je inbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Verstuur formulier
Disclaimer Privacy statement © 2022, Mosaqua
Ontwerp & realisatie www.advacom.nl