Slide background

Verenigingen

Zwemmen in een school

Het belang van de zwemvereniging
Zwemvereniging Mosaqua Gulpen is met ingang van seizoen 2017/2018 voorgezet als afdeling van de zwemvereniging MZ&PC uit Maastricht. Dit is dé masterzwemclub van Maastricht en omstreken. Met deze samensmelting is een vereniging ontstaan van maar liefst 180 leden die in Maastricht, Valkenburg en Gulpen hun trainingen kunnen verzorgen.

Daar zijn we erg trots op. Mosaqua Directeur Bertil Kaanen was 40 jaar geleden zelf betrokken bij de oprichting van de eerste zwemvereniging in Gulpen. Hij onderstreept het belang van de zwemvereniging als geen ander.

NVSH
Naaktzwemmen
Altijd al eens willen ervaren hoe het voelt om zonder badkleding te zwemmen? Naaktzwemmen is een unieke belevenis. De Nederlandse vereniging voor seksuele hervorming organiseert, NVSH Zuid-imburg, het naaktzwemmen bij Mosaqua.

MZ&PC
Zwemvereniging Mosaqua Gulpen
MZ&PC is dé masterzwemclub van Maastricht en omstreken. Ze bieden 11 trainingsmomenten per week in Maastricht, Valkenburg en bij ons Gulpen.

IZ-Zuid-Limburg
Islamitische Zwemvereniging Zuid-Limburg
Islamitische Zwemvereniging Zuid-Limburg organiseert maandelijks zwemavonden voor moslima’s. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de Islamitische voorschriften, zodat je ongestoord kunt zwemmen. Deze avonden worden druk bezocht. Meld je daarom op tijd aan bij de zwemvereniging.

Sauna Vilt
Neem een plons en behaal jouw zwemdiploma in het grootste subtropisch zwembad van de Euregio! Als lid van Zwemschool Vilt krijg je zwemlessen bij zowel Sauna Vilt alsook bij Mosaqua! Het proef- en diplomazwemmen vindt plaats bij Mosaqua. Een leuke afwisseling tijdens de leerperiode!

Lestijden en prijzen


 

Inschrijfformulier

Spreekt deze activiteit jou aan? Aarzel niet langer en schrijf je in middels onderstaand formulier. We kijken uit naar jouw komst!

Gegevens lesnemer/kind invullen
Ik ga akkoord met het privacy statement
Nieuwsbrief

Wil je het laatste nieuws, de beste acties en leukste activiteiten ontvangen in je inbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Verstuur formulier
Disclaimer Privacy statement © 2020, Mosaqua
Ontwerp & realisatie www.advacom.nl