Slide background

Schoolreisje

Een schoolreisje bij Mosaqua hoef je nooit te cancelen. Zon of regen, het is altijd zwemweer. Dus geen teleurgestelde gezichtjes. Water en kinderen zijn een gouden combinatie. En bij Mosaqua gaat een schoolreisje altijd door! Ook als het regent kunnen de kinderen genieten van alle zwempret die er te beleven valt. Tijdens de warme zomerdagen kun je bij Mosaqua natuurlijk lekker zwemmen in de 5 buitenbaden met 2 uitdagende glijbanen, een heuse glijrots of lekker zonnen op de grote ligweide. Verder kun je ook heerlijk spelen op de speeltoestellen en sportvelden. Vanaf half mei is het mogelijk gebruik te maken van deze buitenfaciliteiten. Je kunt kiezen uit 2 schoolreisjes in de periode van 1 mei t/m eind juli:

Alleen zwemmen (minimaal 25 kinderen)
In de actieperiode van 1 mei tot eind juli kun je voordelig gebruik maken van onze faciliteiten met het Kapitein Kidd-arrangement. Kom zwemmen voor slechts € 7,- p.p. waarbij de begeleiding gratis entree krijgt (maximaal 5 personen begeleiding).

Zwemmen en eten (minimaal 25 personen)
In de actieperiode van 1 mei tot 22 juli kun je voordelig gebruik maken van onze faciliteiten met het Kapitein Kidd-arrangement. Kom zwemmen voor slechts € 7,- p.p. waarbij de begeleiding gratis entree krijgt (maximaal 5 personen begeleiding). Daarnaast geniet je voor slechts €6,- p.p. van een heerlijk menu (bestaande uit frites, saus, frikandel/kroket en een ijsdrankje). De begeleiders die gratis entree hebben gekregen, dienen voor dit menu wel te betalen.

De arrangementen zijn alleen geldig voor basisscholen! Buitenlandse scholen, verenigingen of groepen kunnen gebruik maken van het groepstarief.

Veiligheid van de kinderen
Over de veiligheid van de kinderen hoef je je bij Mosaqua niet druk te maken. Het gehele zwemparadijs staat onder toezicht van uiterst deskundig personeel. Zo scoorden we een 9 voor toezicht en veiligheid in een onderzoek van de ANWB en Kampioen.

reserveren

Kies jouw datum en planning
Vul de gegevens van de school in
Disclaimer Privacy statement © 2021, Mosaqua
Ontwerp & realisatie www.advacom.nl